5 Ιουλίου, 2020


Ειδήσεις:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

05/05/2017 - FUTSAL ΑΝΔΡΩΝ

ΤΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΣΤΑ … ΜΑΘΗΜΑΤΙΚA

ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΟ FUTSAL ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ FREDERICK UNIVERSITY

FREDERICK UNIVERSITY – ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 2 – 2 (2-1)

Τεράστιο παιγνίδι έγινε ανάμεσα στα δύο πανεπιστήμια αφού από την μια το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο χρειαζόταν μόλις ένα βαθμό για την … μαθηματική στέψη ενώ από την άλλη το Frederick University μόνο με νίκη θα κρατούσε τις ελπίδες του για τίτλο.
Παίζοντας πολύ δυνατά οι παίκτες των δύο πανεπιστημίων κάτω από την πίεση των δεδομένων που προαναφέραμε δεν έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους και παρά το γεγονός ότι στο δεκάλεπτο το παιγνίδι ήταν ήδη 1-1 υπέπεσαν σε πολλά λάθη αλλά και πολλά φάουλ δείγμα της σημασίας του αγώνα αλλά και του πάθους των παικτών.

Λίγο πριν από την λήξη του Α μέρους το Frederick University προηγήθηκε με 2-1 και το παιγνίδι πήρε φωτιά κυριολεκτικά ενώ το Β μέρος αναμενόταν με ιδιαίτερη σημασία αφού αναμέναμε όλοι την αντίδραση των παικτών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου.
Αυτή βέβαια δεν άργησε να έρθει και το 2-2 έγινε πολύ νωρίς στο Β μέρος (11 λεπτό) για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο γεγονός που προσέδωσε στο παιγνίδι νέο χαρακτήρα.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων κυνήγησαν η κάθε μία για τους δικούς της λόγους με πάθος την επικράτηση και στον αγωνιστικό χώρο «έπεφταν κορμιά» χωρίς όμως να αλλάξει το σκορ.

Ο βαθμός της ισοπαλίας όχι απλά κράτησε το αήττητο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου αλλά συνάμα και του χάρισε και μαθηματικά τον τίτλο τον οποίο οι παίκτες του πανηγύρισαν έξαλλα αφού ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη και ανταγωνιστική χρονιά σε ένα πρωτάθλημα αντάξιο του ταλέντου των φοιτητών αθλητών μας.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 4-2 (1-2)

Νίκη γοήτρου και μάλιστα με ανατροπή πήρε στο τελευταίο παιγνίδι της χρονιάς το Πανεπιστήμιο Κύπρου πάνω στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο το οποίο αντιστάθηκε μέχρι και το τελευταίο λεπτό.
Το 0-2 έγινε λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου 1-2 και η συνέχεια στο Β μέρος ήταν συναρπαστική αφού οι παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου ήθελαν να κλείσουν την χρονιά με επιτυχία κάτι που τελικά κατάφεραν πετυχαίνοντας δύο ακόμη τέρματα και παρά την αντίσταση αλλά και το πάθος τον παικτών του Τεχνολογικού που τα έδωσαν όλα για κάτι καλύτερο.


πίσω

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011