Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, 2019


Ειδήσεις:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

21/12/2017 - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 2017-2018

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΑΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΣΤΕΦΤΗΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 23-52

Νίκη τίτλου για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ήταν αυτή επί του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου αφού ήταν το τελευταίο εμπόδιο πριν από την τίτλο .
Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο όπου το άγχος κτυπούσε κόκκινο υστέρησε το πανεπιστήμιο Λευκωσίας αλλά από την στιγμή που πήρε μπρος δεν κοίταξε ποτέ πίσω.
Τα 13-12 του πρώτου δεκαλέπτου έγινε πολύ γρήγορα και μετά από πιεστική άμυνα 15-23 και από εκεί και πέρα οι στροφές ανέβηκαν πολύ αφού το … τρόπαιο τους περίμενε να το σηκώσουν.

Το τρίτο δεκάλεπτο θα κλείσει με 19-32 και το τελικό 23-52 ήταν το επιστέγασμα της προσπάθειας για την νίκη και την κατάκτηση ενός ακόμη μεγάλου και δύσκολου τίτλου όπως είναι ανέκαθεν το Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας Γυναικών.
Όλα άρχισαν να «μυρίζουν» τίτλο όταν οι παίκτριες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στο κρισιμότερο παιγνίδι του β γύρου κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις νίκες το Πανεπιστήμιο Κύπρου αφού ενώ έχασαν στο πρώτο παιγνίδι με 38-54 κατάφεραν στο δεύτερο παιγνίδι όχι μόνο να κερδίσουν αλλά να καλύψουν και την διαφορά στους πόντους αφού κέρδισαν με 54-34 και η διαφορά αυτή των 4 πόντων (στην μεταξύ τους διαφορά πόντων) ήταν αρκετή για να τους χαρίσει και το πρωτάθλημα το οποίο πανηγύρισαν δεόντως και δικαιολογημένα.

Βεβαίως για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος υπολείπονται δύο αγώνες μεταξύ του Πανεπιστημίου Κύπρου και του Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου στις 22 Ιανουαρίου και στις 29 του ίδιου μήνα αλλά το αποτέλεσμα τους δεν θα επηρεάσει την τελική βαθμολογία, τουλάχιστο όσο αφορά τον τίτλο, αφού όπως προαναφέραμε η νίκη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στο δεύτερο παιγνίδι επί του Πανεπιστημίου Κύπρου καλύπτοντας την διαφορά έστειλε τον τίτλο στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.


πίσω

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011