8 Δεκεμβρίου, 2019


Ειδήσεις:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

13/03/2018 - FUTSAL ΑΝΤΡΩΝ 2017– 2018

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
FUTSAL ΑΝΤΡΩΝ 2017– 2018

ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 5-9

Τεράστιο παιγνίδι έγινε ανάμεσα στα δύο Πανεπιστήμια με την διακύμανση του σκορ να ανάβει κόκκινο στο ενδιαφέρον αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι το Πρωτάθλημα Futsal Αντρών είναι το κατεξοχήν εντυπωσιακότερο πρωτάθλημα των Πανεπιστημιακών Πρωταθλημάτων.
Με παίκτες που ξεχωρίζουν για τις ικανότητες τους αλλά και πάθος μεγάλων κατηγοριών το Πρωτάθλημα Futsal σε τίποτα δεν έχει να ζηλέψει από αυτό της πρώτης κατηγορίας αντρών.
Μετά το 3-3 του πρώτου ημιχρόνου και προ του φάσματος να χάσουν σημαντικούς βαθμούς οι παίκτες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου μπήκαν πολύ δυναμικά στην επανάληψη ανέβηκαν ψηλά μάρκαραν σε όλο το γήπεδο τους αντίπαλους τους και κατάφεραν να πετύχουν ακόμη 6 τέρματα κερδίζοντας τελικά με 5-9 και σε συνδυασμό με το άλλο παιγνίδι κατάφεραν να ανέβουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

FREDERICK UNIVERSITY – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 6-6

Απίστευτης ομορφιάς παιγνίδι διεξήχθη ανάμεσα στα δύο Πανεπιστήμια σωστή διαφήμιση τόσο του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος όσο και των Πανεπιστημιακών Πρωταθλημάτων αφού τόσο η εξέλιξη του σκορ όσο και οι περίτεχνες ενέργειες των παικτών και των δύο ομάδων ανέβασαν το επίπεδο ακόμη ψηλότερα.
Μετά από ένα συγκλονιστικό πρώτο ημίχρονο όπου οι ομάδες έμειναν στο 2-2 το Β μέρος επιφύλαττε ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις αφού οι παίκτες και των δύο ομάδων τα έδωσαν όλα για την νίκη με τις εναλλαγές του σκορ να αφήνει άφωνους τους φιλάθλους που δεν πίστευαν στα μάτια τους.
Οι γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και η ευστοχία στο σκοράρισμα κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με το ευρύ σκορ 6-6 αφήνοντας τους με την πίκρα της απώλειας του ενός βαθμού αλλά σαφέστατα με την ικανοποίηση ότι το φετινό πρωτάθλημα δεν θα έχει σε καμία περίπτωση ακλόνητο φαβορί και οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να διεκδικήσει στα ίσα τον τίτλο του φετινού σπουδαίου πραγματικά πρωταθλήματος.


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΦΟΥΤΣΑΛ ΑΝΤΡΩΝ
ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ FREDERICK UNIVERSITY

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – FREDERICK UNIVERSITY 2-5 (1-1)

Εντυπωσιακά ξεκίνησε το πρωτάθλημα φούτσαλ αντρών μέσα στα πλαίσια των αγώνων της 2ης Αγωνιστικής Περιόδου των Πανεπιστημιακών Πρωταθλημάτων, αφού τόσο το Πανεπιστήμιο Κύπρου, όσο και το FrederickUniversity, που βρέθηκαν αντιμέτωποι στην πρεμιέρα του εξαιρετικά δύσκολου, αλλά και συνάμα δημοφιλούς ανάμεσα στους αθλητές –φοιτητές μας αθλήματος τα έδωσαν όλα σε ένα εντυπωσιακό αγώνα.
Το ισόπαλο 1-1 στο ημίχρονο σε τίποτα δεν προδίκαζε την εξέλιξη του παιγνιδιού το οποίο έγειρε τελικά στην μεριά του Frederick University το οποίο εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του αντιπάλου και κατάφερε να πετύχει μία μεγάλη και σπουδαία νίκη με το καλημέρα του πρωταθλήματος.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 3-3 (3-3)

Όλα τα … λεφτά ήταν στο πρώτο μέρος ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες φαίνεται θα δώσουν το δικό τους στίγμα στο φετινό πρωτάθλημα. Παίζοντας εξαιρετικά καλά κυρίως στο πρώτο μέρος τα επιθετικά ατού των δύο ομάδων κατάφεραν να πετύχουν 6 τέρματα (από τρία για κάθε ομάδα) προσφέροντας θέαμα και συγκινήσεις.
Στο β’ μέρος οι δύο ομάδες πρόσεξαν περισσότερο τις άμυνες τους και λίγο η αστοχία αλλά και οι μεγάλες αποκρούσεις των τερματοφυλάκων εκατέρωθεν δεν επέτρεψε σε καμία ομάδα να φύγει νικήτρια αλλά … έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους για την συνέχεια του πρωταθλήματος η οποία προβλέπεται συναρπαστική.


πίσω

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011