Ειδήσεις:

ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Πετόσφαιρα Ανδρών

27/12/2018 - ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ ΑΝΤΡΩΝ 2018 – 2019

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣΑΝΤΡΩΝ 2018 – 2019

ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 3-0

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε το Πρωτάθλημα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας μέσα στα πλαίσια του φετινού Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Αντρών αφού με την νίκη του επί του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου δεν διατήρησε απλά μόνο το αήττητο του αλλά πέτυχε και ένα εντυπωσιακό ρεκόρ αφού καμία από τις αντιπάλους του δεν κατάφερε να του κερδίσει έστω και ένα σετ τελειώνοντας με μηδέν παθητικό σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Παίζοντας πολύ σοβαρά σε όλη την διάρκεια του τελευταίου παιγνιδιού και με την γνωστή συνταγή της εξαιρετικής άμυνας αλλά και των οργανωμένων επιθέσεων οι παίκτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους και με 25-9 25-17 και 25-21 καθάρισαν και το τελευταίο παιγνίδι πανηγυρίζοντας πέρα για πέρα δίκαια ακόμη ένα τίτλο στο συγκεκριμένο άθλημα το επίπεδο του οποίου ανεβαίνει διαρκώς χρόνο με τον χρόνο δημιουργώντας μεγάλο ανταγωνισμό και προσφέροντας απλόχερα σπουδαίο θέαμα.

Η ολοκλήρωση της αγωνιστικής και του πρωταθλήματος βρήκε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πανηγυρικά και εντυπωσιακά στην κορυφή όπου δικαίως πανηγυρίστηκε ιδιαίτερα έντονα από τους πετοσφαιριστές του και που ήδη μπορεί να προγραμματίζεται για την νέα Πανεπιστημιακή χρονιά για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες σε ένα αγώνισμα το οποίο αναπτύσσεται ανάμεσα στους φοιτητές ιδιαίτερα ραγδαία.
-------------------------------------------------------------------------

ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ FREDERICK ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΈΝΟΥΝ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ vs ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 3-0

Ωραίο παιγνίδι διεξήχθη ανάμεσα στα δύο Πανεπιστήμια τα σετ του οποίοι κρίθηκαν –με εξαίρεση το πρώτο- στις λεπτομερείς και στην μαχητικότητα.

Στο πρώτο σετ οι πετοσφαιριστές του Πανεπιστημίου Κύπρου παίζοντας με πολύ πάθος αλλά και ενέργεια κατάφεραν να πάρουν ένα εύκολο σετ με 25-14.

Στην συνέχεια οι αντίπαλοι ανασυντάχτηκαν και αφού βελτίωσαν πολύ την άμυνα και το σέρβις τους κατάφεραν να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί χωρίς όμως στο τέλος να πάρουν κάποιο σετ αφού οι παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου παρέμειναν συγκεντρωμένοι και έτσι με 25-21 και 25-20 πέτυχαν ακόμη μία σπουδαία νίκη που τους κρατά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ vs FREDERICK UNIVERSITY 0-3

Παρά την μαχητικότητα τους και την διάθεση να βγάλουν ενέργεια οι πετοσφαιριστές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου δεν κατάφεραν να υποτάξουν τους αντιπάλους τους οι οποίοι αγωνίστηκαν για την διατήρηση της θέσης που θα τους κρατούσε σε επαφή με την κορυφή και έτσι έχασαν μετά από ένα συναρπαστικό κατά τα άλλα παιγνίδι με 0-3 σετ.

Από την άλλη οι πετοσφαιριστές του Frederick University ήταν πολύ καλοί τόσο στις άμυνες τους όσο και στις υποδοχές τους στοιχεία πάνω στα οποία έκτισαν για να πετύχουν ακόμη μία σπουδαία και σημαντική νίκη με 19-25 19 -25 και 15-25 διατηρώντας την ομάδα σε τροχιά πρωταθλητισμού κάτω βέβαια από συγκεκριμένες προϋποθέσεως στην εξέλιξη του πρωταθλήματος.
-----------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – FREDERICK UNIVERSITY 3-0
(25-0), (25-0), (25-0) (ΧΑ)
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΛΕΥΚΩΣΙΑΣ–ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 3-0
(25-15), (25-13), (25-13)
FREDERICK UNIVERSITY- ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΗΤΜΙΟ 3-0
(25-23), (25-8), (25-18)
3ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 0-3
(19-25), (22-25), (23-25)
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ –FREDERICK UNIVERSITY 3-0
(25-15), (25-19), (25-20)
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 3-2
(25-20), (26-28), (14-22),(22-25), (15-10)
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 3-1
(23-25), (25-17), (28-26),(25-17)
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 0-3
(13-25), (10-25), (12-25)
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ –ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 3-0
(25-14), (25-14), (25-15)
FREDERICK UNIVERSITY – ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 3-1
(25-16), (25-23), (24-26),(25-16)

----------------------------------------------------------------------

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ FREDERICK ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 3-1

Μεγάλο παιγνίδι έγινε ανάμεσα στα δύο Πανεπιστήμια αφού η νίκη ήταν και για τα δύο Πανεπιστήμια πολύ σημαντική για την όλη εξέλιξη στην κατάκτηση της 2η θέσης του πρωταθλήματος με βάση τουλάχιστο την μέχρι στιγμής παρουσία των ομάδων στο πρωτάθλημα και με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να φαντάζει ανίκητο , πάντοτε με το τι παρουσίασε η κάθε ομάδα μέχρι τώρα στο γήπεδο.

Για το Πανεπιστήμιο Κύπρου ένα σετ θα ήταν αρκετό για να διατηρηθεί στην 2η θέση αφού στον πρώτο αγώνα είχε κερδίσει με 3-0 σετ και για αυτό έδωσε πολύ μεγάλη μάχη. Το πρώτο σετ κέρδισε το Frederick University με 25-22 αλλά το δεύτερο ανήκε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου το οποίο κατάφερε να κερδίσει με 18 – 25 ισοφαρίζοντας σε 1-1 σετ , σιγουρεύοντας μάλιστα την 2η θέση αφού για να γίνει αυτό του ήταν αρκετό ένα σετ.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Frederick University αντέδρασαν παίζοντας σπουδαίο βόλεϊ και κατάφεραν με 25-14 και 25-21 να κερδίσουν τον αγώνα με 3-1 σετ .
Μία νίκη που μπορεί να μην τους ανέβασε στην 2η θέση αλλά το πρωτάθλημα έχει δρόμο να διανύσει ακόμα και όλα μπορούν να γίνουν στην πορεία.
-------------------------------------------------------------------------------------

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ ΑΝΤΡΩΝ 2018 – 2019

ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ FREDERICK

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 0-3

Τεράστιο παιγνίδι διεξήχθη στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα Πετόσφαιρας Αντρών ανάμεσα στα δύο πανεπιστήμια τα οποία με την όλη αγωνιστική τους συμπεριφορά ανέβασαν το επίπεδο ακόμη ψηλότερα.
Το πρώτο σετ μετά από ένα εξαιρετικά δυνατό παιγνίδι οι παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου κατάφεραν να το κερδίσουν χάρη στην καλή τους άμυνα ενώ η παρουσία των παικτών και των δύο ομάδων προδίκαζε και την φανταστικά συνέχεια.

Και πράγματι οι παίκτες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου ανέβασαν ακόμη περισσότερο τους ρυθμούς τους κάτι όμως που έκαναν και οι παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου οι οποίοι παίζοντας εξαιρετικά καλά στο μπλοκ κα την άμυνα στις υποδοχές κατάφεραν να κερδίσουν και το δεύτερο σετ με 22-25.

Το τρίτο σετ ήταν ακόμη καλύτερο αλλά και πάλι οι παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου με εξαιρετικό σέρβις και άμυνες για σεμινάριο κατάφεραν να κερδίσουν τους επίσης εκπληκτικούς αντιπάλους τους με 23-25 και το παιγνίδι με 3-0 σετ στέλνοντας σαφή μηνύματα ότι και το φετινό Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα θα είναι συναρπαστικό.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK –ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 3-0

Μεγάλο παιγνίδι έγινε και ανάμεσα στο Frederick University και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο με τις δύο ομάδες να κάνουν τα πάντα για την νίκη.

Το πρώτο σετ ήταν και το ωραιότερο με τις δύο ομάδες να κυνηγούν με πάθος την νίκη αλλά και με τους παίκτες του Frederick University να «κλέβουν» την νίκη από τους αντιπάλους τους στις λεπτομέρειες με 25-23.

Σο δεύτερο σετ οι παίκτες του Frederick University το κέρδισαν εύκολα με 25-8 αλλά στο τρίτο χρειάστηκε πολύ προσπάθεια αφού οι αντίπαλοι τους ανασυντάχτηκαν και προέβαλαν σοβαρή αντίσταση κερδίζοντας το τελικά με 25-18 και το παιγνίδι με 3-0 σετ.

πίσω
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ © 2011